In memoriam

Afgelopen donderdag ontvingen wij het overlijdensbericht van 

 

Geerhard Niekolaas

 

Geerhard, man van Ria,vader van Monique en opa van Janique en Raelle, is jarenlang lid geweest van Achilles. Dit gaat terug tot de jaren 60 van de vorige eeuw. In die periode maakte Geerhard samen met zijn vrouw Ria deel uit van het team dat in 1966 Nederlands Kampioen zaterdagteams werd. Nadat hij als veteraan de korfbalschoenen aan de wilgen had gehangen bleef hij op de achtergrond actief. De laatste jaren was Geerhard nog af en toe aan de lijn van het korfbalveld te vinden om zijn kleindochters aan te moedigen.

 

Als actief lid heeft hij op veel verschillende manieren een bijdrage geleverd aan de vereniging. Als coach van jeugdploegen, als beheerder van het clubgebouw, als commissielid en op vele andere momenten en manieren kon een beroep op hem worden gedaan.

We wensen Ria, Monique, Janique en Raelle en de rest van de familie heel veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies.

Bestuur CKV Achilles