Selectie en Achilles A1 in nieuwe trainingspakken gestoken door sponsoren
KorfbalTotaal.nl sponsort 2 manden

Selectie

Met dank aan onze hoofdsponsor Fysio Het Schol is onze selectie in nieuwe trainingspakken gestoken. De levering van de pakken heeft even op zich laten wachten maar het was het wachten meer dan waard.

Fysio Het Schol is via Bas Huisinga al jaren betrokken bij onze vereniging en we zijn erg blij met de goede samenwerking. De trainingspakken zijn voor ons als vereniging een kers op de taart!

Mocht u op zoek zijn naar fysiotherapeut dan weet u waar u moet zijn: Fysio het Schol.

Achilles A1

Met dank aan de TBS-SVA groep en aan Wiggers Schilderwerken lopen de spelers van Achilles A1 er mooi sportief en netjes bij. Het hele team is dankzij deze twee sponsoren in nieuwe trainingspakken gestoken.
Wiggers Schilderwerken is ook shirtsponsor en heeft nu nogmaals een mooie bijdrage willen leveren. Als vereniging waarderen we dit natuurlijk enorm.

Heeft u een schilderklus, neem dan gerust contact op met Martin Wiggers!

De TBS-SVA groep is marktleider in afwateringsoplossingen. Het bedrijf heeft een grote sponsorbijdrage geleverd en daar zijn we erg blij mee!

Korfbaltotaal.nl

Afgelopen periode hebben we fors geïnvesteerd in nieuw materiaal. Nieuwe ballen, extra korfbalpalen en voeten.
Onze sponsor korfbaltotaal.nl heeft als blijk van waardering twee nieuwe wedstrijdmanden met logo aan onze vereniging geschonken.
De manden zijn de afgelopen wedstrijden al te zien geweest bij de wedstrijden van de selectie en zullen ook op het veld als blikvanger te zien zijn!
De webshop gaat binnenkort ook weer online zodat we er allemaal weer netjes en in de nieuwste clubmode bij kunnen lopen.

Sportieve groet,

De sponsorcommissie