De wedstrijd begon om 12:00. Het team van Achilles verzamelden zich om 11:30 net zoals TOP dat deed. Terwijl er nog een andere wedstrijd bezig was werden de palen door kinderen van Achilles al klaargelegd. Toen die wedstrijd afgelopen was zette kinderen van Achilles de palen op en begonnen beide ploegen met warmschieten en niet veel later begon de wedstrijd.

Eerste helft

Achilles verdedigde goed, maar helaas begon de eerste helft al slecht. De wedstrijd was nog niet zo heel lang bezig toen het eerste doelpunt gemaakt werd door top, 0-1. Daarna was Achilles al meteen alerter, de meeste, kinderen namen anderen over: de heertjes de heertjes en de dames de dames. TOP is een top ploeg en een lastige tegenstander. Dat merkte Achilles wel gedurende de wedstrijd. Niet veel later kwamen de andere doelpunten. De ruststand was 0-10, voor TOP.

In de rust liepen beide ploegen naar de kleedkamers voor bespreking, bij Achilles werd gepraat over het gooien en vangen en vooral in de handen gooien. Dat ging erg slecht de eerste helft.

Tweede helft

Achilles begon beter de tweede helft, maar helaas werd het na 10 seconden al 0-11. Achilles verdedigde en gooide beter in de tweede helft, maar toch kon het gooien en vangen en in de handen gooien wel beter. Waar Achilles op hoopte kwam! Achilles scoorde! Het is helaas maar bij 1 gebleven, maar 1 is nog altijd beter dan 0! Achilles zou beter kunnen gaan trainen op het gooien en vangen. Verdedigen ging wel goed, maar top blijft een lastige tegenstander met goede spelers.

Achilles heeft de wedstrijd verloren met 1-26…