Voor de wedstrijd hebben we geschoten en doorloopballen gedaan. We werden bij elkaar geroepen door Daan en gingen even bespreken.
Het ging over dat we de vorige wedstrijd hadden gewonnen met 6-0 en dat we dat nog wel een keer konden doen.

De wedstrijd begon en NRC had in de 8e minuut 1-0 gescoord. Ook in de 8e minuut maakte ik het weer gelijk 1-1. Daarna maakt NRC nog een minuut later 2-1. Daarna was het wisselen van vakken en bij ons was er geen wissel.

2e kwart
Xavier scoorde in de 13e minuut 2-2
Kort erna in de 16e minuut scoorde Libase weer 3-2. In de 19e minuut kwam er weer een doelpunt van NRC 3-3. En kort erop scoorde Libase de 3-4.
Toen hadden we rust en werd Daan een beetje boos op ons dat we niet goed speelden.

3e kwart
In minuut 35 maakte ik de 3-5 en 2min later scoorde NRC 4-5. Deze kwart waren er veel slordige ballen. Er kwam nog een doelpunt van Bram, maar deze werd afgekeurd.

4e kwart
Deze begon met een strafworp die Niels moest nemen. Helaas mis. Kort erna een strafworp voor Libase, ook mis helaas. Maar er werd na een paar tellen wel gescoord 4-6 door Libase. 48e minuut scoorde NRC 5-6 Kort erna Libase 5-7. Toen NRC weer 6-7. Ik scoorde het laatste doelpunt van de wedstrijd 6-8.

Mooie wedstrijd. Ging gelijk op en veel kansen.