Van de bestuurstafel

Bonne journée, good day, buongiorno, guter Tag, καλημέρα, dobar dan, buen día, god dag, добрый день, goede dag.

Hopelijk iedereen een goede vakantie gehad? En allemaal uitgerust en weer fris aan de start van het nieuwe seizoen? Ik ga ervan uit dat we met elkaar een mooi en gezellig seizoen tegemoet gaan met vele  sportieve successen. Vrijwel alle teams zijn weer begonnen met de voorbereidingen, we hopen dat iedereen snel zijn draai kan vinden in zijn/haar nieuwe team.

Achter schermen zijn verschillende mensen alweer druk bezig met de seizoenstart. De wedstrijd schema’s, vervoerslijsten, fluitschema’s, barrooster worden opgesteld en ingevuld. Altijd weer een behoorlijke puzzel om het iedereen zoveel mogelijk naar het zin te maken, hierbij kunnen wel situaties ontstaan die voor jezelf niet goed uitkomen. Ik ga ervan uit dat je dan zelf actie onderneemt door bijvoorbeeld met iemand anders te ruilen van dienst of wedstrijd. Niet gelijk in de telefoon klimmen en de opsteller van de lijst met een probleem op zadelen. Vragen om raad hoe jij je eigen situatie kunt gaan oplossen is vanzelfsprekend wel verstandig.

Het is vorig jaar een enkele keer voorgekomen dat aangewezen scheidsrechters niet bij een jeugdwedstrijd kwamen opdagen! Dit kan en mag dit seizoen niet weer gebeuren, schrijf de data waarop je moet fluiten tijdig in je agenda en zorg dat altijd aanwezig bent of dat je zelf voor een vervanger(-ster) zorgt.

klik op de knop hiernaast voor de rest van dit bericht.

Zoals iedereen inmiddels wel is opgevallen trainen onze buren AKC tijdelijk bij ons omdat hun nieuwe veld nog niet gereed is. In goed overleg worden de trainingen (en mogelijk ook nog een enkele wedstrijd) naast onze activiteiten ingepland. De gemeente hoopt het veld van AKC in de eerste competitie week gereed te hebben.

In de laatste Ledenvergadering hebben met elkaar afgesproken dat dat we zelf weer de schoonmaak van de kleedkamers en de kantine op ons gaan nemen. Ook is hiervan is een schema gemaakt voor zowel jeugd als senioren teams. Laten we dit met elkaar doen en verzorgde en schone accommodatie is het visite kaartje van de vereniging.

Voor het afronden van de werkzaamheden in aan de kleedkamers en de start van de re styling van de kantine gaan we een planning maken en zullen we beroep op jullie handigheid en inzet gaan doen. In de komende maand worden de plannen concreet gemaakt en gaan hiermee starten.

We willen vanaf deze plaats ook Frank Landkroon en de selectie veel succes wensen bij behalen van de gestelde doelen voor beide teams. We hopen dat jullie voor mooie wedstrijden met veel kijk- en speelplezier gaan zorgen, ben ervan overtuigd dat de successen dan snel zullen volgen.

Veel plezier en sportief succes dat wensen we natuurlijk iedereen het komende seizoen en hoop jullie snel weer te ontmoeten bij Achilles!

Namens bestuur,

Jan Laarhuis.